dimarts, 4 de març del 2008

Aquesta és la seva democràcia..


Extret d'Internet:
Avui s'han viscut uns fets molt greus a la UAB.
Com sabreu, després del cercavila d'aquest matí un grup d'uns 40 companys han ocupat la facultat de lletres, tot reivindicant la declaració d'insubmissió de la uab al pla de Bolonya, tal com succeï amb la LOU fa 6 anys. Denunciar el procés antidemocràtic que s'està seguint per l'aprovació dels plans d'estudis, etc. A fora ens hem concentrat un munt de gent per donar-los suport actiu. S'ha fet una roda de premsa, etc. La idea era, si el rector no cedia; tal com deia, seguir amb l'ocupació com a mínim fins demà a les 13h, quan sortirien i marxaríem tots cap al rectorat en la concentració que hi ha convocada. s'han plantat algunes tendes d'acampada, etc, per passar la nit a fora el grup de suport. erem uns 100 i pico o més.
Cap a les 16h han arribat els Gossos a la uab. Els ha trucat el rectorat. 4 furgonetes d'antidisturbis s'han posicionat a l'edifici de bombers, i sense més novetat han seguit passant les hores. Cap a les 18h un grup de Gossos han desallotjat la facultat de psicologia, amb la intenció de desallotjar la facultat de lletres des de baix, tallant les cadenes q la tancaven, i lluny dels flaixos que hi havien a fora(s'apropen eleccions...)
Però sorpresa! no ha estat així... cap a les 20h des del rectorat s'ha tallat la llum de tota la universitat(deixant a les fosques les classes fins i tot) x tal que les càmeres no poguessin captar el que havia de succeir..han entrat les furgonetes pel pati en el que hi havia els concentrats. Han escortat als membres del rectorat que els havien trucat xq sortissin i han carregat de forma brutal contra els concentrats que estaven asseguts per rebre'ls de forma pacifica, acorralant-los contra les parets(el patí era totalment tancat). Hi han hagut molts ferits. Caps oberts, contusions, sang, i molta confusió. No ho entenem. Després d'això han entrat a la facultat i després d'agredir-los i vexar-los, han anat traient un a un als tancats. Davant els crits de ràbia i de suport dels concentrats.