dijous, 7 de febrer del 2008

"A mi no m'interessa la política..."

Quina gran frase! Quants cops l'he sentida? Molts. Massa. Sorprenentment hi ha una gran part de la població que diu que la política no els interessa. Però jo no ho entenc.

Vivim en un món en que cada cosa que fem, des d'anar a comprar el pa fins a les classes de la universitat o la feina, depèn en gran mesura de com va el món, el país, la ciutat, el barri, de com hi actua la classe política. Cada cosa que fan repercuteix en la nostra vida (que si menys diners per l'educació, que si augment del preu dels productes...) i tot i així hi ha gent que se'n desentén.

Quedi clar que els critico. Perquè molts dels que diuen que no els agrada la política critiquen sense pensar que criticar també és política. I també els convidaria a reflexionar. Quan et preguntin no cal respondre que t'interessa molt la política, amb tenir una idea del que vols, en el que creus i com ho vols, ja n'hi ha prou. És senzill, ràpid i hi guanyarem tots, no?

1 comentari:

Rosa Illa Torrens ha dit...

Qui diu això normalment és perquè és vol fer el passota i el guai. I, també habitualment, sol ser perquè és un incult i un ignorant. A més de que demostra que el seu grau de maduresa no supera els 13 anys...

Una altra cosa és la gent que ha perdut l'esperança en els polítics... això és, des del meu punt de vista, respectable encara que no ho comparteixo perquè si no t'agrada una cosa lluita per canviar-la!! No quedis assegut al sofà!! com deia aquella cançó de Celtas Cortos: Tranquilo majete en tu sillón...

Només vull afegir que és tot un honor ser el primer comentari d'aquest bloc que promet tant...




BIKINI!!

ja saps a què me referesc envejós!!(avui també!! :D )